Prijavite se na Youth Speak Forumu u Banjaluci

Objavljeno: 26. 3. 2017 u 14:29h

Lokalna kancelarija AIESEC-a u Banjaluci poziva sve studente Univerziteta u Banjaluci, te sve mlade, na ovogodišnji Youth Speak Forum.

Forum se održava 01. aprila, sa početkom u devet sati, na Ekonomskom fakultettu u Banjaluci.

Youth Speak Forum je najveći omladinski forum na svijetu i održava se u preko 100 zemalja svijetu u organizaciji  AIESEC-a.

“Tema Youth Speak Foruma jesu Ciljevi održivog razvoja, te kako mi kao mladi ljudi možemo doprinijeti njihovom ispunjenju u našoj državi. 17 ciljeva održivog razvoja je doneseno od strane Ujedinjenih Nacija, a AIESEC se među prvima obavezao da će raditi na njihovom ispunjenju”, navodi se u saopštenju AIESEC-a.

Youth Speak Forum je prostor za mlade da iskažu svoje mišljenje o aktuelnim problemima kroz diskusiju  i ponude svoje viđenje rješenja problema kroz kreiranje ideja za projekte.

Delegati foruma će imati priliku da učestvuju u radionicama Ujedinjenih Nacija, Ernst&Young kompanije i NLP Energy House-a.

U okviru radionica učesnici će raditi na prezentacionim vještinama, timskom radu, postavljanju ciljeva i komunikaciji, te pisanju projekata kao neophodnim vještinama za buduće profesionalno napredovanje.

U saopštenju se navodi da će poseban dio Youth Speak Foruma biti inspiracioni govori Cambridge centra, dr Nenada Novakovića, direktora Narodnog pozorišta RS i direktora BLC-a, a tu su i ostali prijatelji i partneri, koji su pružili podršku, kao što su Univerzitet u Banjaluci, Savez studenata Pravnog fakulteta te drugi.

Takođe, delegati će se upoznati i sa radom AIESEC-a kao najveće omladinske organizacije na svijetu te prilikama koje ova organizacija pruža mladim ljudima poput stručnih i volonterskih praksi u 126 zemalja.

“Cilj AIESEC-a jeste da uključi i razvije svaku mladu osobu i stvori lidere koji će preuzeti odgovornost u rješavanju globalnih problema”, stoji u saopštenju u kom se ističe da će svi delegati dobiti certifikat o učešću na Youth Speak Forum-u.

Stoga iskoristite priliku i krenite na vaše lidersko putovanje tako što ćete aplicirati za učešće na Youth Speak Forumu u Banjaluci na sljedećem linku: bit.ly/BANJALUKA2017 , a ukoliko imate pitanja slobodno im se obratite na  [email protected].

Izvor: Nezavisne 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/prijavite-se-na-youth-speak-forumu-u-banjaluci/||claudebot