Banjaluka: Prvi Startup Days

Objavljeno: 25. 3. 2017 u 13:35h

DVC Solutions i Qlab Coworking HUB u saradnji sa  međunarodnim akceleratorom Sente iz Chicago-a,  3. i 4. aprila u Banjaluci organizuju Startup Days.

Kako su najavili organizatori ovo je prvi put da se događaj ovakvog tipa održava u regionu, s ciljem  da se startup-i sa naših prostora upoznaju sa mogućnostima koje im Sente pruža, posebno kad je u pitanju plasiranje domaćih proizvoda na američko tržište.

’’Sam postupak se odvija tako da 12 tech startup timova iz regiona  prezentuju u pitch-u od 20 minuta svoj proizvod. Pobjednici imaju  priliku da se upoznaju sa procesom apliciranja za investiciju kod  američkih fondova i da provedu četiri sedmice u 1871 Chicago na  mentorskom programu SenteAdvisory-a’’, objasnili su .

Za svega četiri godine, Sente je u Sjedinjene Države doveo 45 startup-a,  od kojih su 42 još u poslu, a 1871 Chicago se nalazi na prvom  mjestu u SAD i na drugom mjestu u Sjevernoj Americi na UBI listi od 400  inkubatora u 70 zemalja, te predstavlja lidera kad je u pitanju podrška  inovacijama i preduzetničkom društvu.

Prijave

Prijave za događaj su otvorene na [email protected] do 31. marta svim  tech startup-ima bez obzira na fazu razvoja, tj. startup-i ne moraju  imati MVP.

Ono što je bitno jeste da postoji validacija za ideju, da proizvod ima “unique value proposition” i dobar bizinis plan.
Svi pitch-evi moraju biti na engleskom jeziku!

Prijava mora sadržavati sljedeće podatke:

1. Ime i prezime;
2. Email;
3. Firma ako postoji;
4. Ideja;
5. Prezentacija/pitch deck ili website na kojem se može provjeriti
proizvod
6. Logo (ako postoji)

Izvor: Mojabanjaluka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-prvi-startup-days/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot