Banjaluka: Divolly & Markward stižu u Fabrique

Objavljeno: 22. 3. 2017 u 14:00h

Vladimir Pavlović i Marko Ivanovič, DJ/producentski duo i pokretači #porngroove pokreta iz Beograda nastupiće u petak, 24. marta, u banjalučkom klubu “Fabrique”.

Njihovo prvo veliko izdanje je bila traka “Ye Mele”, kolaboracija sa talentovanim duom Showbiz, koja je izdata 2015. godine za izdavačku kuću Void Records. Ubrzo zatim, stigla je prva podrka od strane velike DJ-a svjetskog glasa Fedde Le Granda, kada su se njihovi hotovi mogli čuti u njegovoj Darklight Sessions.

Ova činjenica je imala veliki uticaj da početkom 2016., njihova traka “Manasseh” bude potpisana na etiketi Flamingo Recordings, čiji su vlasnici upravo Fedde Le Grand i internacionalna zvijezda house muzike, Funkerman. Pjesma se našla u setovima i radio emisijama velikih imena elektronske muzike poput Knife Party, Dannic, Sick Individuals itd..

Uslijedilo je izdanje “Bangalore”, koje je dobilo podršku od strane holandskog dua Sunnery James & Ryan Marciano, u izdavačkoj kući Moganga Records, u vlašnitvu Gregor Salto-a, kao i izdanje “Batucada” na etiketi Marcus Schossowa, Code Red, koja trenutno ima 100.000 slušanja na streaming servisu Spotify.

Ovi uspjesi rezultirali su pozivom za nastup na Amsterdam Dance Event-u, najvećem svjetskom dešavanju u sferi elektronske muzike, u sklopu Voyeur Showcase-a, na kojem su nastupali imena kao to su Kryder, Tchami, New_ID i mnogi drugi. Upravo tamo su potpisali dosadašnja najveća izdanja u karijeri, traka “Wicked” na Sosumi Records-u, koju je podržao u svojim setovima, kao i u svojoj radiskoj emisiji, pionir house muzike, David Guetta kao i traka “Zumba E”, u saradnji sa Antoine Clamaran-om, koja je ušla u top 10 liste najprodavanijih izdanja na svjetski-poznatoj prodavnici Beatport.

Početak 2017. obilježio je remix za veliki svetski hit Ed Sheerana-a “Shape of You”, koji je putan od strane najvećih imena elektronske muzike, Hardwell-a i Afrojack-a!

Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a svoje mjesto možete rezervisati na broj telefona +387/63/946-888.

Izvor: Mondo / Foto: Vedran Ševčuk

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-divolly-markward-stizu-u-fabrique/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])