AKT Alija Sirotanović: “Revizori našeg vremena” u Domu omladine

Objavljeno: 17. 3. 2017 u 16:55h

U svjetlu odbijanja Bakirovog zahtjeva za reviziju, želimo da mu iskažemo podršku i pokažemo da je čovjek sve u pravu. Pošto smo i mi tatini sinovi kao i on, u potpunosti razumijemo kako je nezgodno kad se desi da ne dobiješ ono što želiš.

Demonstriraćemo značaj revizije kroz istoriju, vršićemo reviziju SVEGA. U tradicionalnoj posjeti domaćinu Jurišić Miloradu, pokazaćemo tradicionalnu proslavu revizije kod našeg naroda, reviziju administracije kako bi bila u potpunosti u korist rodbinskog zapošljavanja. Napravićemo i prijedlog revizije procedure za izbor rektora, između ostalog.

Kao i uvijek, do devetog porodičnog koljena će se brukati:

  • Dušan Jokić (c), viši stručni saradnik za reviziju istorije,
  • Mirko Komljenović, stručni saradnik za reviziju računa za struju
  • Igor Kalaba, stručni saradnik za razvlačenje fakulteta i život sa roditeljima.

Takođe, izvršena je i revizija termina, pa je početak „revizije“ u 20:00. (20. mart, ponedjeljak).

Morali smo revidirati i cijenu, pa je sada upad 5 KM, ali još uvijek zadržavamo onu staru KO NEMA – DŽABA. I ozbiljni smo po tom pitanju, kao i dosad.

Rezervišite na vrijeme, u inboks stranice ili na 065/702-013.

Antikulturni pozdrav!

Sirotanovići

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/akt-alija-sirotanovic-revizori-naseg-vremena-u-domu-omladine/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot