Laka i Sopot obećavaju sjajan provod na Play Media Day 02

Objavljeno: 14. 3. 2017 u 22:28h

Pored kvalitetne edukcije od strane vrhunskih regionalnih i svjetskih stručnjaka, ovogodišnji Play Media Day 02, prisutnima će pružiti i zabavu za pamćenje. Party zona na tvrđavi Kastel donosi prave muzičke poslastice za sve ljubitelje dobrog zvuka.

Regionalno prepoznate muzičke zvijezde koje nisu strane ni evropskoj publici, čekaju vas 19. maja.

Laka sa bendom i grupa Sopot svojim nastupima će uljepšati Play Media Day veče na impresivnoj tvrđavi Kastel i učiniti je nezaboravnom. Kvalitetan provod i druženje dodatno će upotpuniti zanimljiv DJ program i razni interaktivni sadržaji. Play Media Day 02 se održava 19. maja na tvrđavi Kastel, a već vlada veliko interesovanje domaćih i regionalnih posjetilaca. Najbrži učesnici koji registraciju obave do 15. marta će obezbijediti poseban popust.

Za Laku, sarajevsku muzičku atrakciju koju čine Elvir i Mirela Laković, mnogi kažu da je najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj sceni, sa veoma hitičnim pjesmama koje vole sve generacije i kreativnim video spotovima koji privlače pažnju publike. Imajući u vidu da dugo nisu nastupili u Banjaluci, ne kriju uzbuđenje zbog koncerta u gradu na Vrbasu! Bend Sopot već godinama privlači pažnju domaće, regionalne i evropske publike. Njihovi singlovi i video spotovi su prepoznatljivi i jedinstveni, a u okviru Play Media Day 02 prisutnima obećavaju sjajnu zabavu.

Play Media Day 02 je regionalni događaj koji će na jednom mjestu okupiti preko 20 domaćih, regionalnih i svjetskih predavača. Neke od tema koje će biti zastupljene na događaju su: digitalna promocija brenda, uspješne prakse u oblasti marketinga, kampanje koje su oduševile region, novi trendovi i najbolje prakse u oblasti digitalnog marketinga, media buying, media monitoring i budućnost medija.

Cijena kotizacije u promotivnom periodu koji traje do 15. marta iznosi 95 eura, dok će regularna cijena kotizacije iznositi 145 eura. Detalje o kotizacijama možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/laka-i-sopot-obecavaju-sjajan-provod-na-play-media-day-02/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot