Pogledajte ko su izlagači banjalučkog Sajma Grames-Demi 2017

Objavljeno: 10. 3. 2017 u 15:37h

21. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije i inovacije biće održan od 15. do 18. marta na Banjalučkom velesajmu.

Na ovogodišnjem Sajmu  svoje mjesto naći će blizu 100 kompanija  iz svijeta građevinarstva, elektro i mašinske sfere poslovanja, ali po prvi put i svijet dekora i dizajna, kao prirodna nadogradnja u izgradnji. Sajam će ugostiti izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Neke od kompanija tradicionalno poklanjaju povjerenje ovom događaju, pa neće izostati ni ove godine, dok će sajam upotpuniti i novi poslovni subjekti: Almy doo, Binis doo, Roto BH, Savić investgradnja doo, TEI MC, Cinkarna BH, Kovan, Inovator Mato doo, Čačak, Terra BiH doo, Topling, Magazin Dom info, Termolux, Topdom B&H, sa 20 članica grupacije i 20 dobavljača, od koji će se neki naći i kao samostalni izlagači u okviru Sajma GRAMES-DEMI 2017, kao što su: Metalex, Cemex, Peštan, Terasit… , Područna privredna komora Banjaluka, Mojabanjaluka.info, Decor In portal, Lotrič control doo, Poslovni portal Akta.ba, BFS Gessellschaft fur Franchise-Systeme doo.

Trgovinsko odjeljenje austrijske ambasade – Advantage Austria, zvanični zastupnik austrijske privrede u Bosni i Hercegovini i dio spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije, održaće u sklopu Sajma Austria Showcase prezentaciju na temu „Građevinarstvo i infrastruktura“, dok će se na štandu predstaviti sa podizlagačima: DELTA BLOC International GmbH, WALLNER & NEUBERT GmbH, STO GmbH, SCHRACK SECONET AG, AQUA POWER Wasservitalisierungsgeräte GmbH , HFS Vertriebs- und ProduktionsGmbH.

Generalni sponzor Sajma GRAMES-DEMI 2017 je Kompozitni materijali doo.

Medijski sponzor je Banjaluka.com.

Sajam je za posjetioce otvoren od 10 do 19 časova.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/pogledajte-ko-su-izlagaci-banjaluckog-sajma-grames-demi-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot