“TV vs. Digital – Prava istina” na Play Media Day 02!

Objavljeno: 9. 3. 2017 u 23:51h

Play Media Day 02 će predstaviti zanimljivu temu „TV vs. Digital – prava istina”, 19. maja na tvrđavi Kastel. Vedran Vereš, Client Service direktor U.M. Universal McCann Zagreb i Universal Media Ljubljana, prisutnima će otkriti šta nam TV i online mediji komuniciraju od podataka kada žele prodati svoj medij, odnosno kada tvrde da je njihov medij bolji od onog drugog.

Vedran Vereš će nam otkriti šta je posebno važno za oglašivače kod odabira medija i kako zapravo stoje stvari u odnosu televizije i digitalnih medija.

Vedran Vereš je rođen u Varaždinu, dok je Ekonomski fakultet završio u Zagrebu, smjer Marketing. Od 2004. godine bavi se medijskim strategijama, planiranjem i zakupom medija na strani medijske agencije, gdje je imao priliku sarađivati s najvećim oglašivačima na hrvatskom tržištu iz različitih kategorija i osmišljavati strategije, te provoditi nagrađivane medijske kampanje. Od 2014 – 2016. godine radi na Nova TV, gdje vodi odjel istraživanja, zatim prihvata novu poziciju Client Service Direktora U.M. Universal McCanna Zagreb i Universal Media Ljubljana (I&F McCann grupa). Svoje znanje i iskustvo predstaviće kroz temu, koja je aktuelna i posebno zanimljiva kompanijama i njihovim marketing službama, koje ulažu godišnja sredstva u medijsko oglašavanje.

Ne propustite kotizacije po promotivnim cijenama od 95 eura do 15. marta, dok najbrži studenti koji obave registraciju imaju mogućnost da kotizacije obezbijede po povoljnijoj cijeni od 25 eura. Play Media Day 02 se održava 19. maja u renoviranoj Kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, kao i prostoru oko objekta. Detalje o kotizacijama možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.  Ne propustite jedinstven spoj edukacije i odlične zabave!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 840

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/tv-vs-digital-prava-istina-na-play-media-day-02/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot