Za Dan grada Banjaluka – turnir u mini rukometu

Objavljeno: 3. 3. 2017 u 13:51h

Prvi međunarodni turnir u mini rukometu “Banjaluka kup 2017” biće održan 22. aprila na Dan grada u sportskoj dvorani “Borik”.

Na prvoj sjednici organizacionog odbora za održavanje prvog međunarodnog turnira u mini rukometu “Banjaluka kup 2017”, odlučeno je da će se igrati u tri uzrasne kategorije, i to: 2006, 2007. i 2008. godište.

Na takmičenju se očekuje učešće oko 20 ekipa sa više od 200 učesnika iz zemlje i okruženja (Srbija, Slovenija, Hrvatska…).

Organizator turnira je Škola rukometa “BL” Banjaluka, koja je prva sportska organizacija na našim prostorima usmjerena na mini rukomet, kao sportsku disciplinu prilagođenu djeci uzrasta od 6-11 godina života.

“Škola je za četiri godine postojanja uspjela da ostvari veliko interesovanje djece, te trenutno broji preko 140 članova i svoj trenažni proces održava u šest osnovnih škola sa područja Banjluke. S obzirom na pokazano interesovanje i položaj koji rukomet uživa u našem gradu, turnir će se organizovati u sklopu obilježavanja Dana grada, te će isti biti prva manifestacija ovog tipa u našoj regiji s namjerom da poprimi tradicionalni karakter”, navedeno je u saopštenju.

Na samoj sjednici su imenovani članovi organizacionog odbora: Draško Budiša, Boris Srdić, Jelena Popović, Rade Mićević, Dušan Zec, Marinko Malbašić, Radislav Gojković i Štrbac Marinko, a ulogu predsjednika preuzeo je jedan od osnivača Škole rukometa “BL” Banjaluka Boris Srdić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/za-dan-grada-banjaluka-turnir-u-mini-rukometu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])