Američki mjuzikl u Dječijem pozorištu RS

Objavljeno: 3. 3. 2017 u 19:13h

Američka ambasada u Bosni i Hercegovini, Delfin šou Univerziteta Nortvestern iz Čikaga i Dječije pozorište Republike Srpske predstavljaju komični rok mjuzikl Mali dućan strave koja će se održati 20. marta u 20 časova.

Od nagrađivanog tima autora Alana Menkena i Hauarda Ašmana, kompozitora i tekstopisca Male sirene i Ljepotice i zvijeri, a u režiji Megi Monahan u Dječije pozoriste Republike Srpske dolazi Mali dućan strave, rok mjuzikl o siromašnom mladiću Simoru Krelbornu koji radi u cvjećari i sanja o boljem životu sa svojom tajnom simpatijom Odri. Kada Simor otkrije egzotičnu biljku i preko noći postane poznat, počinje da vjeruje da je konačno našao pravi put do Odrinog srca, ali i ne sluti da biljka ima sopstveni mozak i da kuje tajni plan da zavlada svijetom.

Rok muzika 60-ih, komični likovi i talentovana mlada američka postava direktno iz Čikaga oduševiće publiku svih uzrasta.

Svoje prvo izvođenje, u okviru turneje u Bosni i Hercegovini, Mali dućan strave imaće na sceni Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Pozorišni program Univerziteta Nortvestern iz Čikaga, koji ove godine slavi 75 godina postojanja, svrstava se među deset najpoznatijih u svijetu, a pozorišnoj i filmskoj sceni dao je mnoga poznata imena kao što su Voren Biti, Čarlton Heston i Dejvid Švimer.

Mali dućan strave izvodi se uz poseban dogovor sa agencijom MTI.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/americki-mjuzikl-u-djecijem-pozoristu-rs/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])