Banjaluka: Žurka u Aquani, stiže Tomy DeClerque!

Objavljeno: 2. 3. 2017 u 09:24h

eXposure team vas poziva na prvi ovogodišnji eXposure party, koji će se održati 4. marta u banjalučkom klubu “Aquana”.

U goste nam stižu slovenački DJ i producent Tomy DeClerque i Tuzlak Goran Emkić. Boje eXposure tima ovaj put brane Alexander G, Torby Jay i Đorđe Dragić.

Na prvom ovogodišnjem partiju udružili smo snage sa timom koji stoji iza Sova clubbing brenda, koji će se pobrinuti za logistiku i sve organizacione aspekte ovog događaja. Mi smo birali izvođače, a svi zajedno ćemo da se pobrinemo da i ovaj eXposure dugo ostane u lijepom sjećanju svakog posjetioca.

Tomy DeClerque je na slovenačkoj techno sceni od njenog nastanka. Nakon što su pioniri ondašnjeg clubbinga, poput Umeka ili Valentina Kanzyjanija postigli planetarni uspjeh, stvorena je prilika da Slovenija svijetu pokaže šta još nudi. To je bila idealna prilika da svijet upozna Tomija DeClerqua.

Prvi izlet u produkciju napravio je sa dugogodišnjim prijateljem koga znamo pod nadimkom Zox. Njihovi singlovi “My Desire” i “Music Makes Me Happy” postigli su veliki uspjeh, a njihov rad podržao je i poznati Pete Tong.

Nakon nekoliko godina pauze DeClerque se vraća solo na scenu, a njegove trake objavljene sun a uglednim etiketama među kojima su i Intec Digital, Toolroom, Alchemy, 1605, Phobiq, Blufin…

O kvalitetu rada ovog artista svjedoči i podrška uglednih DJ-eva poput Carla Coxa, Umeka, Maura Picotta…

Tomy je do sada postigao mnogo, ali kaže da želi još više.

“Čućete za mene u budućnosti”, obećava.

Pozivamo vas da ga čujete na našoj žurci i da još jednom zajedno dočekamo svitanje na nogama!

Ulaznice

Ulaznice za ovaj događaj koštaju 12 KM u pretprodaji i na dan žurke do ponoći, a nakon toga cijena je 15 KM.

Prodajna mjesta u Banjaluci:

  • Club FABRIQUE
  • Caffe KADAR (nekadašnji MisterX)
  • Caffe PAUSE
  • Pub TRI PAPRIKE
  • Caffe ŽIŽA

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-zurka-u-aquani-stize-tomy-declerque/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot