Branimir Brkljač na Play Media Day 02 u Banjaluci

Objavljeno: 17. 2. 2017 u 19:54h

Pionir jugoslovenskog marketinga i poznati regionalni story maker Branimir Brkljač, održaće predavanje u okviru Play Media Day 02 na temu “Razmišljanja iskusnog početnika“. Branimir će pojasniti kako razumjeti aktuelne medijske trendove i koliko nam u tome pomaže, a koliko nas ograničava sopstveno iskustvo.

Pored Brkljača, obnovljena Kamena kuća unutar tvrđave Kastel, kao i prostor oko same zgrade ugostiće preko dvadeset svjetskih, regionalnih i domaćih predavača i stručnjaka iz oblasti kreativne industrije, medija i odnosa sa javnošću.

Branimir Brkljač je svoju poslovnu karijeru započeo prije više od dvadeset godina u oblasti direktnog marketinga, pokretanjem uspješne kampanje za medicinsko pomagalo Kosmodisk, kojeg je do sada prodato u svijetu preko tri miliona. Postaje suvlasnik kompanije Studio Moderna koja je izrasla u vodeću kompaniju za  televizijsku prodaju u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Ona je danas kroz brendove Top Shop, Dormeo, Delimano i druge prisutna u 20 zemalja Evrope.

Od početka 2013. godine, kada napušta Studio Modernu bavi se pisanjem stručnih tekstova iz područja marketinga i medija, predavanjima i konsultantskim radom. On ima i novu priču. Njegova “Kuća ideja” u selu Mokrin u Banatu je mjesto okupljanja kreativnih ljudi – pisaca, glumaca, dizajnera, arhitekata i mladih preduzetnika. Bogatim programom radionica, seminara, izložbi, predavanja i umjetničkih kolonija, “Kuća ideja” je centar nove kreativnosti i inovacija. Branimir Brkljač je poznat kao predavač koji je veoma zanimljiv i omiljen na regionalnim konferencijama.

Play Media Day 02 se održava 19. maja na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a već vlada veliko interesovanje domaćih i regionalnih posjetilaca. Neke od tema koje će biti zastupljene na događaju su: digitalna promocija brenda, uspješne prakse u oblasti marketinga, kampanje koje su oduševile region, novi trendovi i najbolje prakse u oblasti digitalnog marketinga, media buying, media monitoring i budućnost medija. Pored predavanja i radionica renomiranih svjetskih, regionalnih i domaćih stručnjaka, posjetioce očekuju koncerti i drugi prateći interesantni sadržaji na događaju. Avantura i druženje se nastavljaju i sutradan 20. maja, kada će svi ljubitelji prirode i sporta uživati u bogatom programu „Adrenalin Play Media Day-a“.

Cijena kotizacije u promotivnom periodu koji traje do 15. marta iznosi 95 eura, dok najbrži studenti koji obave registraciju imaju mogućnost da kotizacije obezbijede po povoljnijoj cijeni od 25 eura. Prvih pedeset registrovanih učesnika obezbijediće i poseban popust za Adrenalin Play Media Day avanturu. Detalje o kotizacijama možete pronaći putem stranice www.playmediaday.com, a detaljna uputstva o načinu uplate svi zainteresovani će dobiti nakon što obave proces registracije.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/branimir-brkljac-na-play-media-day-02-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot