Promocija knjige “Zavičajni muk” Borisa Petrovića

Objavljeno: 12. 2. 2017 u 17:05h

Promocija knjige kratkih priča pod nazivom “Zavičajni muk” autora Borisa Petrovića, održaće se 1. marta u 19 časova, u Vijećnici Banskog dvora.

Zavičajni muk“ predstavlja skup kratkih priča. Inspiraciju za tekstove, koje svoje mjesto nađoše među ovim koricama, pisac pronalazi u prirodi i čovjeku. Većina priča ispunjena je opisima sela i čovjeka u njemu. Svim dobrim i manje dobrim osobinama koje svako od nas drži u sebi. Skrivajući se duboko u svakome od nas, pisac pokušava pronaći način da ispolji svaku od tih osobina. Sreća, priroda, mir i sloboda predstavljaju glavne atribute koji krase ovo djelo.

O autoru

Boris Petrović, rođen je 1989. godine u Banjaluci. Diplomirao na Pedagoškom fakultetu 2013. godine i stekao zvanje – profesor razredne nastave. Prvu knjigu „Zavičajni muk“ izdaje 2016. godine. Učesnik mnogih festivala i konkursa iz oblasti proze i dobitnik mnogobrojnih nagrada.

Posebno se izdvaja priznanje za prvo mjesto Devetog međunarodnog festivala za književnost „Duško Trifunović“, kao i učešće na međunarodnom takmičenju „U čast učitelju“, na kojem je nagrađen „Priznanjem za doprinos razvoju vaspitanja, obrazovanja, nauke i kulture“.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/promocija-knjige-zavicajni-muk-borisa-petrovica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])