Vikend pun zabave: Fabrique priprema iznenađenje za vas

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 16:38h

Fabrque kao i svaki drugi kolektiv koji marljivo radi uvijek uspije da nas pozitivno iznenadi.

Tako možemo reći da nas je menadžment Fabrique iznenadio najavom dobrog programa, gdje će biti zadovoljeni i oni najistančaniji ukusi kada je muzika u pitanju pa je nadolazeći vikend sav u znaku dobre zabave i muzike.

Već u četvrtak 9. febuara za dj pult staje poznati DJ Me-High-Low, sa preko osamnaest godina iskustva pod prstima, host čuvenih Mashup or Shutup žurki i za njega kažu da je jedan od najboljih DJ-a na ovim prostorima i apsolutni mashup šampion.

Negujući specifičan stil miksovanja pjesama on spaja ono što na prvi pogled izgleda i zvuči nespojivo. Inspirisan upravo crnim zvukom širi svoj spektar žanrova.

Ulaz je besplatan, a set počinje od 21h.

A u petak naš poznati DJ i producent Mladen Tomić će nas svojim setom kao i do sada sigurno fascinirati i ostaviti danima pod utiscima.

Predstavljati Mladena Tomića banjalučanima je suvišno ali predstaviti žurku “all night long” sa Mladenom Tomićem je i te kako potrebno, jer ko ne dođe propustiće zasigurno jednu fenomenalnu žurku.

Tomić je jedan od najpoznatijih  predstavnika elektronske muzike u BiH i regiji, DJ i producent.

Ulaznica do ponoći košta 5 KM, a nakon toga 7 KM. Start je u 22 časa.

Da dovede vikend atmosferu do usijanja u subotu 11.februara, zadužili smo glavnog krivca za ovako raznolik i istinski kvalitetan sadržaj i program u Fabrique  rezidenta kluba Nebs Jack.

Nebs Jack je DJ i producent koji je svoju karijeru započeo još 2001 godine. Nakon dugogodišnjeg rada 2009. godine pod imenom Neshoo izdaje svoj prvi singl “Lost Feeling” za italijanski label Italo Business i zauzima prvo mjesto na njihovoj top 10 listi najprodavanijih singlova.

Nakon toga pod imenom Nebs Jack potpisuje ugovore sa izdavačkim kućama širom svijeta.

Ulaz je besplatan, a žurka počinje u 22h.

Napomena: Za dodatne informacije pozovite kontakt osobu iz Kluba Fabrique – Željko Majdandžić na broj 066/845-845.

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/vikend-pun-zabave-fabrique-priprema-iznenadenje-za-vas/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot