“Maratonski poljubac 2017” u tržnom centru Emporijum

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 20:10h

U Tržnom centru Emporium i ove godine  biće održano takmičenje u najdužem poljupcu pod nazivom “Maratonski poljubac 2017”.

Za takmičare su obezbijeđene vrijedne nagrade:
1. nagrada – putovanje za dvije osobe Španija – Italija – Azurna obala 11 dana sa Sol Azur – Buena Vista Banjaluka
2. nagrada – vikend za dvije osobe u Hotelu Jelena u Banjaluci
3. nagrada – masaža i jacuzzi u Studiju za njegu duha i tijela Allure

Ostale nagrade su obezbijedili: Alma Ras, Butik Žar, Moj san, DM drogerie markt BiH, Intersport, Vulecco Fashion, Legend, Golden Rose – Refan parfimerija

Takmičenje će se održati na Dan zaljubljenih, 14.02.2017. godine, sa početkom u 17:00h, u TC Emporium (Jovana Dučića 25, Banja Luka).

Svi zainteresovani treba da se prijave na telefon 051/329-200, do 13.02.2017. godine u 24:00h.

Takođe, parovi koji žele da proslave svoju ljubav mogu to da urade u restoranu hotela Jelena, gdje im je obezbijeđena večera i piće dobrodošlice, uz zvuke gitare po cijeni od 50,00 KM (za dvije osobe), 14.02.2017.

Večera će da sadrži i jelo iznenađenja, koje će pripremiti naš šef kuhinje Bojan Dragić, koji se upravo vratio sa prestižnog međunarodnog kulinarskog takmičenja u Istanbulu, sa koga je donio bronzanu medalju, a jelo iznenađenja će da bude upravo jelo sa kojim je osvojio nagradu.

Informacije i rezervacije se mogu obaviti na recepciji hotela Jelena ili na broj 065/443-753.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/maratonski-poljubac-2017-u-trznom-centru-emporijum/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])