“Lexington” bend u Banjaluci

Objavljeno: 8. 2. 2017 u 20:45h

Poznata beogradska pop grupa “Lexington” nastupiće u banjalučkoj sportskoj dvorani “Borik” 14. februara sa početkom u 20 časova.

Član ovog benda Bojan Vasković ističe da se raduje koncertu jer publika u gradu na Vrbasu nosi neku posebnu energiju.

“Radujem se susretu s publikom u Banjaluci. Ovdje smo svirali i prošle godine baš na ovaj isti datum i tada se osjetila neka posebna energija i to ćemo pamtiti dugo. Nadamo se da će i ovaj koncert biti kao i prošlogodišnji, ako ne i bolji”, istakao je Vasković.

Pjevač beogradskog sastava je dodao da će bend premijerno predstaviti nekoliko novih pjesama koje će se naći na albumu “Noć pod zvezdama”.

“Koncert će se malo razlikovati od prošlogodišnjeg. Svi građani su dobrodošli na naš koncert, karata je još malo i mi jedva čekamo da se popnemo na binu”, naglasio je Vasković.

Ulaznice za nastup benda “Lexington” po cijeni od 10 KM mogu se nabaviti na prodajnom mjestu na Trgu Krajine, kao i na ulazu u sportsku dvoranu “Borik” na dan koncerta.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/lexington-bend-u-banjaluci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot