Banjaluka bira najbolje sportiste

Objavljeno: 7. 2. 2017 u 20:57h

Svečano proglašenje najboljih sportista Banjaluke za 2016. godinu biće održano u četvrtak, 9. februara u dvorani Borik. Početak ove tradicionalne manifestacije koju organizuje Komisija za mlade i sport pri Skupštini grada Banjaluka predviđen je za 20 časova uz direketan prenos na Elta televiziji.

Stručni žiri u međuvremenu je skratio spisak kandidata na tri imena. Tako su u konkurenciji za najboljeg sportistu kod seniora u igri za ovo laskavo priznanje ostali: Mihajlo Čeprkalo (APK „22. april), Denis Marjanović (Kik-boks klub „Draženko Ninić“) i Darko Savić (Kajak kanu klub „Vrbas“). Kod seniorki: Lusija Kimani (Ateltski klub Borac), Nikolina Kopanja (APK „22. april“) i Milica Čivčić (Bokserski klub „Sveti Georgije“).

Kada je u pitanju najtalentovanija mlada sportiskinja kandidati su: Natalija Stanojević (Plivački klub „Olimp“), Nikolina Čučak (Karate klub „Energija“) i Nikolija Stanivuković (Atletski klub Borac). Kod dječaka u konkurenciji su ostali: Danilo Stanišić (Džudo klub „Banjaluka“), Pavle Dujaković (Karate klub „Energija“) i Nikola Bjelajac (Plivački klub „Olimp“).

Za najuspješniju sportsku organizaciju u ženskoj konkurenciji konkurišu: Univerzitetski odbojkaški klub „Banjaluka Volej“, Atletski klub Borac i Stonoteniski klub „Banjaluka“. Kod seniora: Stonotenski klub „Banjaluka“, Vaterpolo klub „Banjaluka“ i Rafting klub „Dajak klub“.

Svjetsko seniorsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljima vodama, Međunarodni karate Kup „Energija“ i utakmica Svjetske vaterpolo lige Srbija – Crna Gora konkurši za najuspješniju sportsku manifestaciju. I ove godine biće proglašen najbolji sportista u sportu za invalidna lica. Istovremeno biće dodijeljena nagrada za životno djelo kao i specijalno priznanje za ambasadora sporta Banjaluke.

Neposredno prije svečanog proglašenja stručni žiri će održati posljednji sastanak i tada će biti poznati svi ovogodišnji laureati.

Izvor: Srpskacafe

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-bira-najbolje-sportiste/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])