Pojedinačno studentsko šahovsko prvenstvo “EKONOMIJA OPEN 2017”

Objavljeno: 3. 2. 2017 u 11:45h

Centar za unapređenje i razvoj šaha “Gambit” iz Banjaluke organizacije sedmu godinu za redom šahovsku manifestaciju za studente Univerziteta i fakulteta u Banjaluci koja je posvećena proslavi dana Ekonomskog fakulteta. Ove godine Ekonomski fakultet proslavlja 42 godine postojanja i izuzetno uspješnog rada a tim povodom će biti organizovano Pojedinačno studentsko šahovsko prvenstvo “EKONOMIJA OPEN 2017”.

Takmičenje je otvorenog karaktera na kojem može nastupiti student bilo kojeg Univerziteta/fakulteta u Banjaluci upisan na osnovne, master ili doktorske studije. Šahovska manifestacija će biti održana 06. februara 2017. godine (ponedeljak) u terminu od 8.45 do 14 časova na Ekonomskom fakultetu (sala br. 5 II sprat). Prijave su obavezne na telefon organizatora 065/961-971 (viber & sms): Ime & prezime & Fakultet.

Parovanje takmičara će biti kompjutersko sa programom Swiss-Manager i kompletnim rezultatima na sajtu www.chess-results.com. Organizator je za šampiona obezbijedio pehar, za tri najuspješnija takmičara medalje i diplome, a šahovske knjige i zahvalnice za učešće će dobiti svi učesnici.

Pokrovitelj ove šahovske manifestacije je Ekonomski fakultet a sponzori su: ZU Stomatološka ambulanta “DR SRDIĆ” i Nova banka A.D. Banjaluka. Naši dugogodišnji medijski saradnici su: Radio Televizija Republike Srpske, BEL Televizija, ELTA HD Televizija kao i portali www.srpskacafe.com i www.banjaluka.com .

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon 065/961-971 (viber) – Nemanja Šipka Predsjednik “Gambit-a”.

Centar za unapređenje i razvoj šaha “Gambit” iz Banjaluke je 02. februara 2017. godine navršio punih 9 godina postojanja i rada, a brojke kažu sledeće:

  • 25 organizovanih turnira & manifestacija;
  • 502 učesnika na našim turnirima & manifestacijama.

O našim aktivnostima opširnije pročitajte ovdje.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/pojedinacno-studentsko-sahovsko-prvenstvo-ekonomija-open-2017/||claudebot