Kaliopi 15. februara prvi put nastupa u Banjaluci, karte već rasprodate

Objavljeno: 3. 2. 2017 u 18:53h

Brojni fanovi Kaliopi broje dane do muzičkog susreta s makedonskom divom, a za banjalučki koncert, 15. februara, u Banskom dvoru, ulaznice su rasprodate u rekordnom roku. Za ovaj koncert, kojim će se Kaliopi premijerno predstaviti svojim banjalučkim fanovima, ulaznice su doslovno razgrabljene i to čak tri sedmice prije termina koncerta.

Nakon početka turneje u Tuzli, 14. februara, u Bosanskom kulturnom centru i nastavka turnje u Banjaluci, 15. februara, u rasprodanom Banskom dvoru, Kaliopi turneju nastavlja 16. februara u Mostaru, u dvorani Herceg Stjepan Kosača, 17. februara u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a završava 18. februara u Sarajevu koncertom u Bosanskom kulturnom centru.

Kaliopi se ovih dana s bendom intenzivno priprema za početak turneje koji je sve bliže, a kaže da je repertoar sastavljen od pjesama koje je publika izdvojila kao svoje i najvoljenije kroz vrijeme i za koje zna da su postale voljene i to veoma kratko nakon njihovog objavljivanja.

“Publika u Bosni i Hercegovini je takva da je poželim uz sebe svaki dan! Ona jeste najveća garancija da će mi ova turneja ispuniti srce, jer očekivanja ostavljam kući”, rekla je Kaliopi koja prvi put nastupa pred banjalučkom publikom.

“Nemam osjećaj da u nekom gradu još nisam pjevala, iako ću koncert održati prvi put. Naprotiv, imam osjećaj kao da već poznajem sve ljude koji će doći na koncerte da me slušaju. Ja volim pjevati ljudima koji prepoznaju poveznicu između mene i muzike. A u BiH je to najostvarljivije, bez obzira na mjesto i ljude”, rekla je Kaliopi ističući kako ništa nije zahtjevno kad pjevaš onima koji te čekaju dušom i srcem.

Na radost brojnih fanova makedonska muzička diva priprema novi album, a otkrila je i nekoliko detalja.

“Oduvijek sam pjevala muziku koja liči na mene i na kojoj je utisnut žig ‘Kaliopi’. Do dana današnjeg ostala sam dosljedna tome. Moj producent Romeo Grill i ja nikada nismo pratili trendove, već stvaramo pjesme koje su izraz našeg unutrašnjeg svijeta. Radujem se što smo oboje izuzetno kreativni i što prkosimo ‘vjetrovima’ s namjerom da ostanemo svoji”, otkrila je Kaliopi.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/kaliopi-15-februara-prvi-put-nastupa-u-banjaluci-karte-vec-rasprodate/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot