Otvorena vrata porodilišta u Banjaluci

Objavljeno: 1. 2. 2017 u 19:17h

Udruženje građana „DRIP“ organizuje posjetu banjalučkom porodilištu uz predavanje koje će se održati 02. februara u terminu od 14.30 do 16.30 časova u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Banjaluka.

Kratko uvodno predavanje održaće jedan ginekolog, anesteziolog, pedijatar, sestra sa odjela i babica, a zatim trudnice imaju mogućnost da postavljaju pitanja koja ih zanimaju.

Nakon toga je predviđen obilazak porodilišta.

Više o samom događaju možete pogledati na facebook eventu ili pozvati na broj telefona 065/ 618 – 735.

Podsjećaju da se Udruženje građana DRIP – Djeca, roditelji i porodilje – bavi reproduktivnim pravima i reproduktivnim zdravljem žena u Banjaluci, Republici Srpskoj, BiH.

DRIP je udruženje građana/ki čiji je cilj, između ostalog, zaštita interesa i prava roditelja i djece, u prvom redu beba i trudnica/porodilja. DRIP se zalaže za bolja porodilišta, pružanje podrške ženama u periodu trudnoće i nakon porođaja, rješavanje mnogobrojnih problema sa kojima se porodice susreću u tom periodu, a koji su vezani za zdravstvenu zaštitu, administrativne procedure, brigu o bebama, podršku i edukaciju roditelja.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/otvorena-vrata-porodilista-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot