Banjaluka i Borac za pomoć Slađanu!

Objavljeno: 22. 1. 2017 u 12:01h

Omladinski košarkaški klub Borac iz Banjaluke uputio je apel navijačima da pomognu nekadašnjem igraču Slađanu Stojkoviću.

Poslije Slobode iz Tuzle i košarkaška Banjaluka se digla na noge da pomogne nekadašnjem članu čak 15 klubova, između ostalih, beogradskom Radničkom, Partizanu, Borovici, Poloniji iz Varšave, mađarskom Soproniju i kiparskoj Nikoziji.

Trener crveno-plavih Bojan Božić putem Fejsbuk profila pozvao je sve navijače Banjalučana da u nedjelju u 18 časova ispune “Borik” na utakmici protiv Studenta u 12. kolu Prve lige Republike Srpske.

Ulaz na utakmicu je slobodan, ali je Božić napomenuo da će kutije sa novčanim prilozima biti postavljene u dvorani.

“Moramo da napunimo dvoranu ‘Borik’ jer igramo za Slađana Stojkovića našeg bivšeg igrača! Na žalost, Slađan trenutno bije tešku životnu bitku i treba mu naša pomoć, pošto su troškovi liječenja jako skupi. U tom smislu, zamoliću sve koji dolaze u ‘Borik’ na košarku u 18h, da daju svoj skromni prilog za ovu akciju, kako bi i mi bar malo pomogli legendi Borca i ex-yu košarke. Ponavljam, očekuje se oko 2.000 ljudi, pa bi i po jedna KM u prosjeku pomogla. Kutije za donaciju će biti na svim ulazima od 18 do 20 časova. Siguran sam da ćemo ovo ispoštovati. Molim vas da šerujete ovo, da bi se što više ljudi moglo uključiti”, napisao je strateg Borca.

Svi Vi koji ste u mogućnosti i želite da pomognete Stojkoviću, možete to da uradite uplatom sredstava putem deviznog žiro računa.

BANCA INTESA BEOGRAD, Milentija Popovića, 7b 11070 Novi Beograd

SWIFT: DBDBRSBG

SLADJAN STOJKOVIC, Radenka Misevica 3A, Beograd

IBAN: RS35160513020226895061

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-i-borac-za-pomoc-sladanu/||claudebot