Detalji koncerta Bijelog dugmeta na Trgu Krajine

Objavljeno: 6. 1. 2017 u 16:22h

Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović će u Banjaluci gostovati nakon 28 godina.

Banjaluka će 13. januara 2017. godine, povodom dočeka pravoslavne Nove godine na Trgu Krajine, ugostiti jedan od najpoznatijih ex-Yu sastava, grupu Bijelo dugme. Kako organizatori navode, pripreme za ovo nezaboravno veče su u toku, a poznati su i prvi detalji dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović će u Banjaluci gostovati nakon 28 godina, a u svom u dvočasovnom nastupu će pjevati neke od svojih najpopularnijih hitova. Početak koncerta predviđen je u 23 časa, a trajaće sve do 1 časa iza ponoći. Zbog vremenskih uslova će izostati gudački orkestar koji je uobičajena pratnja sastava na njihovim nastupima, ali će svi prisutni imati priliku da uživaju u nezaboravnoj večeri, koju i članovi čuvenog sastava željno iščekuju.

Mladen Vojičić Tifa je u svojoj video-poruci obožavaocima podijelio svoje zadovoljstvo povodom predstojećeg koncerta i svima poželio srećne praznike.

„Nakon 28 godina smo ponovo u Banjaluci. U ime Gorana, Alena i moje malenkosti, želim svima srećnu Novu godinu, Božić i mnogo sreće i zdravlja“, poručio je poznati pjevač.

Program proslave pravoslavne Nove godine upotpuniće i nastupi lokalnih izvođača. Tako će već na početku večeri nastupiti bend Mistik, a za dobro raspoloženje i nakon koncerta, sve do 3 sata iza ponoći, pobrinuće se i DJ Kizami.

Pokrovitelj koncerta u Banjaluci je Predsjednik Republike Srpske, a njegovo održavanje su pomogli i kompanija m:tel, Nova banka, Banjalučka pivara te vinarija Plantaže.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/detalji-koncerta-bijelog-dugmeta-na-trgu-krajine/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot