Timbe stiže u Banjaluku

Objavljeno: 4. 1. 2017 u 21:15h

Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe iz popularne grupe ”Bad Copy” 5.januara 2017. gostuje u banjalučkom klubu Fabrique.

Timbe je na setu već od 21 čas, a cijena ulaza je pet maraka. Ulaznice se mogu kupiti u klubu Fabrigue.

Ovo je ujedno i način da se krene u vid novih žurki u gradu, jer Banjaluci definitivno nedostaju r’n’b žurke, a Timbe je neko ko će sezonu otvoriti na najbolji način.

I to nije sve Fabrique je pripremio izenanđenje za svoje stalne goste, a detalje potražite na njihovoj Facebook stranici.

Inače, Bdat Džutim nekima poznatiji kao Timbe je beogradski MC, DJ i beatmaker.

Kao DJ počinje da radi 2001. u beogradskom Domu Omladine, gdJe je jednom mjesečno pravio žurke i organizovao koncerte demo rap bendova. U isto vrijeme počinje da vodi emisiju ”Soundbombing” (kasnije ”Zaboding”) na radio SKC-u. Dvije godine kasnije postaje rezident u legendarnom klubu ”Dolar”, a na ljeto 2004. radi žurke na splavu ”Exile” i prvi put gostuje na ”Exitu”.

S uspjehom grupe’‘Bad Copy”, čiji je član, zbog mnogobrojnih nastupa zapostavlja DJ karijeru, ali se 2008. vraća u klub ”Gajba” gdje nastavlja da gradi svoj stil, a iste godine radi i kao predavač na ”Red Bull Music Academy”.

U klubu ”Francuska Sobarica” postaje rezident 2009., a godinu kasnije počinje raditi na ”Povetarcu”, u matine varijanti, subotom popodne. Naredne godine s velikim uspjehom počinje da radi ”These Are The Breaks” i kasnije ”Wild For The Night” i ”Electric Relaxation” utorkom. 2012.počinje da radi emisiju ”Beatdown” na radiju B92 sa Philly P-jem koja zbog nerazumevijanja ljudi sa radija prestaje da se emituje poslije samo godinu dana.

Bdat Džutimov set se bazira na hip hop-u i r'n'b-u, koji kombinuje sa raznim pravcima koji ga inspirišu – funkom, soulom, neo soulom, breakbeatom i sl.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/timbe-stize-u-banjaluku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot