Veliki koncert “Vrapčića” u SD Borik

Objavljeno: 23. 12. 2016 u 21:08h

Dječiji hor „Vrapčići“ objavio je svoje 15 jubilarno izdanje „Cool tip“ na kojem se nalaze prekrasni spotovi koje su snimali u Beogradu, Andrić gradu, Mećavniku, Rudom, kanjonu Lima, Višegradu i mnogim drugim destinacijama. Bili su moreplovci, gusari, istraživači, kapetani brodova, rokeri, plesači i svaki njihov spot je osmišljena priča uz veliki trud djece hora kao i roditelja koji su bili uz njih i kao velika porodica završili su ovaj projekat na koji su posebno ponosni.

“Priče i scenarija za spotove osmislio je naš čika Miroslav Janjanin čije neiscrpne ideje smo pratili i mi odrasli i djeca našeg hora i realizovali u spotovima koji će se, sigurni smo, svidjeti i najmladjima koji odrastaju uz naše pjesme”, navodi se u saopštenju Dječijeg hora “Vrapčići”.

Promotivni koncert uz putovanje na destinacije na kojima su snimali spotove i  veliki koncert održaće se u SD Borik u srijedu, 28.decembra sa početkom u 19 časova, zajedno sa Sergejem Pajićem i  prijateljima.

“Kao i prethodnih godina  učestvujemo i u kampanji Predsjednika „S ljubavlju hrabrim srcima“ za koju smo snimili i spot sa Banjalučankama, Lukijanom Ivanovićem, a kojom se ove godine prikupljaju sredstva za Centar za prevenciju razvojnih teškoća za majku”, navodi se u saopštenju,

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/veliki-koncert-vrapcica-u-sd-borik/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot