Bijelo dugme u Banjaluci za pravoslavnu Novu godinu

Objavljeno: 21. 12. 2016 u 16:38h

Legendarni ex-yu bend Bijelo dugme nastupiće 13. januara, na dočeku pravoslavne Nove godine, na Trgu Krajine u Banjaluci, saznaje Mondo.

Koncert Bijelog dugmeta održaće se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i uz podršku sponzora kompanije m:tel i Nove banke, potvrđeno je na konferenciji za medije u Banjaluci.

Producent benda Adis Gojak izjavio je da će Bijelo dugme svirati pred banjalučkom publikom nakon 28 godina.

“Nakon koncerata koji će se održati u Beogradu i Nišu pred Novu godinu smatramo da je 13. januar idealan datum da Bijelo dugme ponovo svira u Banjaluci”, istakao je Gojak i dodao da će se uskoro saznati više informacija u vezi najavljenog koncerta.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju u m:telu izrazio je zadovoljstvo što će ova kompanija podržati koncert legendarnog benda.

“Bijelo dugme nije grupa koju često vidimo i velika je čast da ponovo sviraju u Banjaluci”, rekao je Mišić.

Od starih članova, u grupi trenutno svira samo Goran Bregović, a pjesme pjevaju Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa. Željko Bebek je ranije odbio da se uključi u ovaj svojevrsni reunion grupe.

Grupa je u novembru održala tri koncerta u beogradskoj Areni.

https://youtu.be/ZgI5_XAVWF4

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/bijelo-dugme-u-banjaluci-za-pravoslavnu-novu-godinu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot