Sutra se održava humanitarni bal Rotary kluba Banjaluka

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 21:14h

Rotary club Banjaluka i ove godine organizuje tradicionalni humanitarni bal koji će se održati u subotu 3. decembra 2016. godine.

Kao i uvijek, cilj održavanja bala je prikupljanje novčanih sredstava koja će ove godine biti iskorištena kao stipendija za dvije učenice banjalučke gimanzije, a dio sredstava biće uručen i Savezu slijepih RS.

Zorislav Stojić, predsjednik Rotary cluba, rekao je da je cilj ove manifestacija ujedinjavanje oko ideje da se podrže onih u našem društvu kojima je ta podrška potrebna, bilo da je ona novčana ili moralna.

„Trudimo se da sredstva prikupljena na svakom balu iz godine u godinu doniramo najrazličitijim kategorijama, od socijalno ugroženih, do izuzetno uspješnih. Tako su stipendije koje ćemo obezbijediti dvjema sjajnim gimnazijalkama koje, ne samo da postižu sjajne rezulatete u školi, nego i predstavljaju naš grad i zemlju na raznim takmičenjima iz matematike i fizike, svojevrsno ulaganje u budućnost koja ostaje na tim mladim ljudima“ rekao je Stojić.

On je dodao da je misija rotarijanaca da najveće ljudske vrijednosti podignu na viši nivo.

“Rotarijanci se bore da moral, kao jedna od osnovnih i temeljnih, ljudskih vrijednosti, ne napusti u potpunosti naše društvo, porodične i poslovne odnose. Trudimo se da našima aktivnostima pomognemo onima kojiima je pomoć potrebna, ali i da ukažemo na neke osjetljive kategorije kako bi i drugi imali priliku dati svoj doprinos”, rekao je Stojić.

Sponzori humanitarnog bala su svi gosti ove svečanosti, kao i oni koji uplate novac na račun ili su svojim radom ili entuzijazmom doprinijeli da se ova manifestacija održi. Kupovinom karte i građani koji nisu članovi Rotary kluba mogu prisustvovati ovoj svečanosti, koju će uveličati učenici muzičke škole Vlado Milošević, višestruko nagrađivani takmičari, te  plesni par plesnog kluba Gema.

Izvor: Dominfo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sutra-se-odrzava-humanitarni-bal-rotary-kluba-banjaluka/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot