SC “Nikola Tesla”: Od sutra useljenje u sobe

Objavljeno: 16. 11. 2016 u 13:13h

Tehnički uslovi za useljenje studenata u Studentski centar “Nikola Tesla” u Banjaluci su već ispunjeni, a oni koji su prošli na konkurs u sobe će početi ulaziti od sutra.

“Mi već pečatiramo liste i sve je spremno za useljenje u studentske domove. Započete su sve procedure u vezi s useljenjem novih stanara”, rekao je juče Zoran Babić, direktor Studentskog centra “Nikola Tesla”.

On je dodao da je za novosagrađeni četvrti paviljon konkurs takođe završen i da se sada kreće u proceduru pozivanja studenata kojima je ponuđen smještaj u ovom domu.

“Ukoliko neko odbije smještaj, mi ćemo pozivati druge studente s liste i tako će postepeno krenuti useljenje u novi dom”, kaže Babić.

On je rekao da su “bunkeri”, odnosno pomoćne sobe, zasad samo osvježeni, okrečeni i očišćeni.

Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine Studentskog centra, takođe kaže da je sve spremno za useljenje i očekuje da taj proces zvanično započne u četvrtak. On je posebno zadovoljstvo istakao zbog činjenice da će ove godine zbog proširenih kapaciteta veći broj studenata dobiti smještaj.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sc-nikola-tesla-od-sutra-useljenje-u-sobe/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot