Od sutra u Banjaluci obustava saobraćaja preko mosta kod Incela

Objavljeno: 11. 11. 2016 u 18:00h

U Banjaluci će od sutra do 11. decembra biti obustavljen saobraćaj za sva vozila preko mosta kod Incela zbog izgradnje novog mosta na rijeci Vrbanji, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će biti obustavljen i na prilazu mostu iz Incela, odnosno 100 metara prije raskrsnice ulica Vladislava Sakrića-Ada.

Za vrijeme izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan privremeno postavljenom signalizacijom.

Za vrijeme obustave saobraćaja neće biti promjene u načinu funkiconisanja javnog prevoza putnika Česma-Medeno Polje-Cetar. Autobusi će i dalje putnike prevoziti do starog mosta, zatim će pješke prelaziti most, a na drugoj strani će ih čekati autobus koji će ih dalje odvesti.

Iz AMS vole vozače i stanovništvo za strpljenje i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u zoni izgradnje novog mosta.

Zbog izgradnje mosta i dalje je obustavljen saobraćaj preko Šargovačkog potoka u Banjaluci. Obustava će trajati do 4. decembra.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/od-sutra-u-banjaluci-obustava-saobracaja-preko-mosta-kod-incela/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot