Spektakl na ledu: Ruski državni balet u Banjaluci 10. decembra

Objavljeno: 28. 10. 2016 u 18:13h

Queen estrada 10. decembra 2016. godine u SD “Borik” u 20 časova ,organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga .

Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu čine 24 klizača pobjednika olimpijskih igara, svjetskih, evropskih i nacionalnih prvenstava, a u Banjaluci će izvesti spektakularnu baletnu predstavu na ledu “Labudovo jezero” Petra Iljiča Čajkovskog.

Solisti koji će nastupiti u Banjaluci su dvostruki olimpijski pobjednici Ludmila Beloussova i Oleg Protopopov ,višestruki olimpijski pobjednici u klizanju na ledu Alexei Ulanov i Ludmila Smirnova.

Ruski državni balet na ledu osnovan je 1967. godine i  baštini tradiciju St. Peterburške škole klasičnog baleta.

Gracioznost klizača, maštovita kostimografija i scenografija, specijalni efekti, vještine svjetskih umjetnika plesa na ledu uz bezvremensku muziku Petra Iljiča Čajkovskog,  omogućiće Banjalučanima uživanje u prvoklasnom umjetničkom događaju koji oduševljava publiku širom svijeta.

Londonski Royal Albert Hall, Sadler u  Wells-u, Singapur  Esplanade , Montreal Place des Arts, Cape Town Artscape, samo su neka od mjesta koja su ovaj jedinstveni umjetnički performans nagradila ovacijama nakon izvođenja. Generalni pokrovitelj predstave je Croatia osiguranje.

Svaka ulaznica je i  vaučer sa 20% popusta kod plaćanja polise osiguranja “ BEST DOCTORS PLUS”u svim poslovnicama Croatia osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Ulaznice po cijeni već od 15 KM u prodaji od ponedeljka 31. oktobra na blagajni SD “Borik”.

Informacije na telefon: 066/905-399.

Izvor: Uno radio

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/spektakl-na-ledu-ruski-drzavni-balet-u-banjaluci-10-decembra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])