Sutra javna tribina: Studirala sam besplatno, ali džaba!

Objavljeno: 25. 10. 2016 u 19:17h

Na Ekonomskom fakultetu sutra sa početkom u 13 časova biće organizovana tribina s poslodavcima.

Na njoj će biti riječi kako unaprijediti saradnju između fakulteta i poslodavaca, kakav kadar traže uspješne kompanije, koliko je važna praksa tokom studiranja, te kako unaprijediti nastavne planove i programe prema potrebama poslodavaca.

Predavači su direktori i menadžeri iz farmaceutske industrije, bankarskog sektora, prehrambene industrije, IT sektora i telekomunikacija.

Organizator tribine je Akademac, najveća asocijacija u BiH koja okuplja pojedince iz akademske zajednice, poslovnog sektora, politike, studente i eksperte koji rade na povezivanju visokog obrazovanja s tržištem rada.

Projekat provodi OKC Banjaluka uz podršku USAID-a kroz program održivosti civilnog sektora u BIH.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/sutra-javna-tribina-studirala-sam-besplatno-ali-dzaba/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot