Boks se vraća u Banjaluku: Memorijal “Radovan Bisić” u nedjelju (Video)

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 15:26h

Bokserski klub Slavija u nedjelju organizuje 14. Memorijalni turnir “Radovan Bisić”. Nakon gotovo godinu dana pauze Banjalučani će napokon biti u prilici da vide domaće boksere. Na Memorijalu će gledaoci moći da vide osam kvalitetnih mečeva.

Prije memorijala u ring će ući i mlađe kategorije kluba, kojima se u posljednje vrijeme pruža velika pažnja. Oni će učestvovati u šestom kolu šampionata Republike Srpske.

“Imamo informaciju od trenera da su jako kvalitetni takmičari, tako da očekujem da će ovo biti jedna lijepa sportska manifestacija u kojoj će Banjaluka moći da vidi boks kakav priliči našem gradu”, izjavio je Zoran Rašljić, predsjednik BK Slavija.

U Loznici je održan sastanak i oko pokretanja regionalne lige u Boksu. U pregovorima učestvuju četiri saveza i želja svih je da se napravi kvalitetno takmičenje.

“Ime Slavije i njeni prethodni rezultati će biti nosioci same regionalne lige. Svi su svjesni da će ovo biti strašno skup i ozbiljan projekat, ali pored svega svi učesnici su izrazili nevjerovatan entuzijazam da učestvuju u ovom istorijskom projektu”, naglasio je Duško Bjelinić, direktor BK Slavija.

Naredni sastanak je u Skoplju 10. i 11. novembra kad će biti poznata lista učesnika kao i dogovoreni detalji sa potencijalnim sponzorima.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/boks-se-vraca-u-banjaluku-memorijal-radovan-bisic-u-nedjelju-video/||claudebot