Banjalučani organizuju donatorsko veče za Deliće

Objavljeno: 12. 10. 2016 u 14:01h

Mještani banjalučkih naselja Motike i Petrićevac organizuju u petak, 14. oktobra, donatorsko veče, na kojem će prikupljati pomoć za porodicu Delić čija je kuća 7. oktobra izgorjela u požaru.

“Ovoj porodici trenutno je potrebno sve jer im je kuća potpuno izgorjela – od hrane, lijekova, odjeće za odrasle i djecu, sredstava za higijenu, igračaka i pelena za djecu do posteljine, peškira, krpa, namještaja i materijala za obnovu kuće”, rekao je jedan od mještana i predsjednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” Draško Stanivuković.

Stanivuković je pozvao sve ljude koji su u mogućnosti da podrže humanitarnu akciju da bi porodici Delić što prije bili obezbijeđeni uslovi za normalan život.

On je naglasio da će na donatorskoj večeri, koja će biti održana u kafiću “Pink panter” na Petrićevcu sa početkom u 20.00 časova, biti prikupljan uglavnom novac da bi porodica sama mogla da kupi ono što joj je najpotrebnije.

“Na donatorsko veče posebno smo pozvali preduzetnike sa područja Petrićevca i Motika – vlasnike prodavnica, kafića, auto-praonica i druge za koje pretpostavljamo da su u prilici da izdvoje novčane donacije”, rekao je Stanivuković.

On je naglasio da su mještani Motika i Petrićevca do sada više puta učestvovali u različitim humanitarnim akcijama i pomagali onima kojima je to najpotrebnije.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjalucani-organizuju-donatorsko-vece-za-delice/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot