Banjalučani, učestvujte u planiranju gradnje!

Objavljeno: 7. 10. 2016 u 10:52h

U Banjaluci će u subotu biti organizovana akcija “Građani grade Građevinu”, sa ciljem promovisanja učešća stanovnika u planiranju grada.

Akciju organizuju Centar za životnu sredinu, Helsinški parlament građana Banjaluka, Zdravo da ste i Nevid teatar, a biće održana na poznatom igralištu u Ulici Sime Šolaje od 12 do 19 časova.

Pripremljen je obrazovno- kreativni program za djecu, mlade i odrasle:

  • 12.00 – 12.45 Hip hop za mlade
  • 12.00 – 16.00 Komšije planiraju Građevinu (uz pomoć makete isplanirajmo kako bi Građevina trebala izgledati u budućnosti)
  • 12.00 – 16.00 Servis za bicikle (dovezite svoje dvotčkaše na jesenji remont)
  • 13.00 – 13.45 Hip hip za djecu
  • 14.00 – 14.45 Break dance za sve
  • 14.00 – 16.00 Radionica: Mehanizmi učesća djece u našoj zajednici (grupa djece koja radi na temama prava djeteta ce vršnjacima pojašnjavati koje su njihove mogućnosti učešća u lokalnoj vlasti)
  • 16.16 – 16.35.99 Nevid teatar: Pohvala ludosti, Erazmo Roterdamski, filosofski stand-up (Bog ludosti je u pohodu protiv neobrazovanost i sveopšte gluposti ili šta ti smeta što ti cijelo pozorište zviždi. Pljeskaj ti sebi sam!)

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjalucani-ucestvujte-u-planiranju-gradnje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])