“Brkovi” u banjalučkom Klubu studenata

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 10:56h

Zagrebački bend “Brkovi” nastupiće 12. novembra u Klubu studenata Banjaluka. Ovaj bend je i prethodna dva puta napravio fenomenalnu atmosferu u prepunom KSB-u.

“Brkovi” su hrvatski turbofolk-punkrock sastav iz Zagreba koji su Udaljene žanrove duhovito spojili u melodioznu cjelinu. Od turbofolka koriste emotivne stihove spojene sa žestinom punk rocka i težinom heavy metala.

Njihove prostodušne tekstove prožima izravan svirački stil, dok albume objavljuju samostalno, bez posredništva diskografske kuće. Umjesto pravih imena predstavljaju se nadimcima, albume nude besplatno, a tekstovi pjesama su uvredljivi i seksistički.Brkovi su izdali kompilaciju na kojoj bendovi iz regije sviraju obrade njihovih pjesama.

Prvih 100 ulaznica ćete moći kupiti po cijeni od 7KM, dok će ostale ulaznice koštati 10KM a prodajna mjesta su KSB i cafe Šestica.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/brkovi-u-banjaluckom-klubu-studenata/||claudebot