Radionica “Nastup u medijima i javnosti” u Banjaluci

Objavljeno: 30. 9. 2016 u 17:22h

Kako savladati tremu i preuzeti kontrolu nad svojim tijelom i mislima kroz brojne raktične vježbe saznajte na radionici “Nastup u medijima i javnosti” koja će se održati 7.10. u Sarajevu i 8.10. u Banjaluci.

Strah od javnog nastupa po svom intenzitetu svrstava se u istu kategoriju s strahom od smrti. Pitamo se, što je tako zastrašujuće? U javnom nastupu izloženi smo procjeni drugih, a to znači da postoji mogućnost da netko vidi ili čuje neke karakteristike koje želimo sakriti, kao što su nesigurnost, trema, tonalitet glasa ili manjak znanja o temi o kojoj govorimo. Bojimo se da će nas publika ismijati ili provocirati.

Postoji niz tehnika u javnom nastupu koje mogu pomoći osobama da bez stresa, na dobar i planiran način s dobrim rezultatima nastupe u medijima ili u javnosti.

Predavačica na seminaru koji će se održati u Banjaluci i Sarajevu je Tanja Tatomirović, koja se odnosima s javnošću bavi 15 godina, a danas je voditeljica Odjela za digitalne medije za 24 zemlje u ovom dijelu Europe za kompaniju Microsoft.

Agencija Apriori BH organizator je ove radionice, a više informacija, program, prijava i detalji su na www.apriori.ba.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/radionica-nastup-u-medijima-i-javnosti-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot