Banjaluka: Jesenja deratizacija od 3. oktobra

Objavljeno: 28. 9. 2016 u 12:27h

Preventivna jesenja deratizacija grada počeće u ponedjeljak, 3. oktobra, saopšteno je iz preduzeća “Eko-bel”.

“U prvoj sedmici akcenat će biti stavljen na uništavanje glodara na zelenim površinama, u vodotocima, socijalnim i zdravstvenim ustanovama, školama, obdaništima, mjesnim zajednicama, vjerskim objektima i svim preduzećima koja se finansiraju iz budžeta grada”, rekli su u “Eko-belu”.

Naglasili su da građani treba da omoguće stručnim ekipama izvođenje deratizacije, ali i da se pridržavaju zaštitnih mjera, da bi akcija uništavanja glodara bila što uspješnija.

“To je vrlo važno. Građani treba da se pridržavaju uputstava i mjera opreza koje će im na terenu dati stručne ekipe preduzeća. Zatrovana masa se ne smije dirati rukama, pa treba onemogućiti pristup djeci. Takođe ni domaće životinje ne smiju doći u kontakt sa zatrovanim mamcima”, kazali su u “Eko-belu”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-jesenja-deratizacija-od-3-oktobra/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot