Turnir u basketu ispred Narodnog pozorišta

Objavljeno: 14. 9. 2016 u 13:39h

„Beko S.ketch Street Basketball “, turnir u “uličnoj košarci” za osnovce i srednjoškolce, nakon pet uspješnih godina u Sarajevu, od prošle godine se održava i u Banjaluci i Mostaru.

Drugo izdanje turnira u Banjaluci biće održano od 24. do 28.09.2016. godine, na novoj lokaciji, platou ispred Narodnog pozorišta. Posebno za ovu priliku biće postavljen montažni košarkaški teren sa tribinama.

Pozivaju se sve osnovne i srednje škole iz Banjaluke i šire da prijave ekipe, koje će predstavljati njihove škole, do 16.09.2016. godine na e-mail: [email protected].

Prijavnice i ostale informacije se mogu preuzeti na web stranici takmičenja www.sketch.ba.

Svaka škola može prijaviti neograničen broj ekipa. Učešće ekipa je besplatno. Svi sudionici će dobiti poklone sponzora Projekta, a nabolje tri ekipe u svih pet konkurencija (dječaci do 9. razreda osnovne škole; do 2. razreda srednje škole; do 4. razreda srednje škole, i djevojčice do 9. razreda osnovne škole; do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade!

Projekat se radi u saradnji sa Košarkaškim savezom Grada Banjaluka. Projekat podržali: Beko, Argeta, Konzum, i Sky Cola.

Medijski pokrovitelji: Nezavisne novine, Kontakt radio, i Banjaluka.info. Više informacija možete pročitati na www.sketch.ba i https://www.facebook.com/BekoSketchStreetBasketballBanjaLuka

 

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/turnir-u-basketu-ispred-narodnog-pozorista/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot