Praznik književnosti od 13. septembra u Banjaluci

Objavljeno: 16. 8. 2016 u 13:53h

Pripreme za 21. sajam knjige u Banjaluci u punom su jeku, a praznik knjige i čitanja biće održan od 13. do 19. septembra u banjalučkoj dvorani “Borik” u organizaciji “Glasa Srpske”.

Prema riječima rukovodioca “Glasovog” sajma, Petre Ivić, organizacija najveće smotre pisane riječi u Republici Srpskoj, teče po planu.

“Za sada se sve odvija planiranim tokom. U stalnom smo kontaktu sa izdavačima, ali i književnicima, pa ćemo uskoro objaviti i ko će to ove godine svojom besjedom otvoriti sajam” – kazala je Ivićeva.

Dolazak na sajam potvrdile su mnoge ugledne izdavačke kuće iz zemlje i regiona, među kojima su: “Laguna”, “Kreativni centar”, “Dereta”, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo, Univerzitet u Banjaluci, “Obodsko slovo”, “Begen”, “Pčelica”, “Globosino” i mnoge druge.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/praznik-knjizevnosti-od-13-septembra-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot