Banjaluka: Dark Vibes Night vol. 2 u DKC-u Incel!

Objavljeno: 10. 8. 2016 u 14:26h

Nakon odlične prve žurke u okviru projekta Dark Vibes Night, ovog petka (12. avgust) banjalučki DKC Incel ponovo će ugostiti DJ-eve koji će vam različitim setovima prirediti veče za pamćenje!

Riječ je o banjalučkim DJ-evima koji promovišu alternativnu scenu u gradu na Vrbasu.

Line up:

DJ April (Acid/Techno)

Muzička novinarka iz Banjaluke koja je postala sve traženije DJ ime na žurkama širom BiH. U njenim setovima možete čuti najnovije trake različitih pravaca elektronske muzike, a žurke su i idealna prilika da svoju strast prema muzici prenese na publiku.

DJ Dalibor Danilović (Deep House, Electronica, Progressive House)

Režiser i zaljubljenik u sve audio vizuelno. Interesovanje za elektronsku muziku se javilo prije više godina, a prvi put se oprobao u dj-ingu prije dvije godine i od tada je vrlo slušana persona za banjalučkim pultovima.

DJ duo Psychos (Trance)

Ženski DJ duo Psychos postoji još od kraja 2013. godine, te od tada nastupaju po BiH, ali i u regiji, na raznim dešavanjima i festivalima. Uvijek se trude da svoju energiju prenesu na publiku, te da zajedno osjete muziku. Njihov set sačinjen je od synthpop, electropop, electroclash, dark electro i trance zvuka.

Minimalna donacija za žurku je 3 KM! Start 23!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-dark-vibes-night-vol-2-u-dkc-u-incel/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])