Poznat program manifestacije u Zelenom viru: Tri dana sporta i folklora

Objavljeno: 19. 7. 2016 u 14:59h

Manifestacija “Kulturno-sportsko ljeto Zeleni vir” i ove godine će biti održana od 27. do 29. jula u ovom naselju, a posjetioce očekuje bogat kulturno-sportski program.

Organizatori su pripremili brojne sadržaje kao što su turnir u malom fudbalu, navlačenje konopca, igre bez granica na vodi, revijalna utakmica dječaka i djevojčica kao i dnevna žurka na plaži Zeleni vir.

“Nastojimo svake godine da ovu manifestaciju podignemo na što viši nivo. Očekujemo učešće oko 300 mladih ljudi, ali i veliku posjetu, kakva je bila i proteklih godina. Nagradni fond ove manifestacije je 3.000 KM, a podijelićemo ga učesnicima koji osvoje prva mjesta u igrama. Novina ove godine je stara tradicionalna igra navlačenje konopca koja se polako zaboravlja na našim prostorima”, rekao je predsjednik Udruženja omladinaca “Zeleni vir” Milan Ćurlić.

Dodaje da je prošle godine u zabavnom dijelu programa učestvovala Etno-grupa “Trag”, dok će ove godine nastupiti kulturno-umjetnička društva.

“Od velikog nam je značaja i podrška koju dobijamo od odbornika SNSD-a u Skupštini grada Nenada Talića koji će i ove godine kao i prethodne pobjednicima pokloniti neke od nagrada i biti jedan od posjetilaca i sponzora naše manifestacije”, kazao je Ćurlić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/poznat-program-manifestacije-u-zelenom-viru-tri-dana-sporta-i-folklora/||claudebot