Banjaluka: Vježba civilne zaštite Sadejstvo Vrbas 2016

Objavljeno: 21. 6. 2016 u 14:12h

Vježba pripadnika Gradske organizacije Civilne zaštite “Sadejstvo Vrbas 2016” biće održana 4. jula, dogovoreno je juče na sjednici Štaba za vanredne situacije.

“Predviđeno je da se organizuje mini taktičko-tehnički zbor, na kojem ćemo pokazati svu opremu koju smo nabavili u ovih nekoliko godina i čime smo ojačali sistem civilne zaštite”, rečeno je nakon sjednice.

Vježba će biti izvedena ispod tvrđave Kastel i na rijeci Vrbas kod Gradskog mosta. Pomoć u organizaciji, ali i dio učesnika ove smotre biće i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS, Šeste pješadijske brigade Oružanih snaga BiH i Republičke uprave Civilne zaštite.

“Cilj vježbe je provjera osposobljenosti određenih sistema civilne zaštite na konkretnim situacijama u pogledu spasavanja ljudi i dobara u elementarnim nepogodama”, kazali su u Gradskom štabu za vanredne situacije.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-vjezba-civilne-zastite-sadejstvo-vrbas-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])