Veče otvorenog mikrofona u Banjaluci

Objavljeno: 28. 5. 2016 u 11:23h

Još jedno u nizu veče stendap komedije, koje organizuje AKT “Alija Sirotanović”, biće održano ove nedjelje u KSET pabu, ali ovaj put koncept nastupa je nešto drugačiji.

Priliku će dobiti svi oni koji misle da se u njima nalazi skriveni stendap komičar koji bi mogao nasmijati publiku. Kako bi motivisali što više učesnika da se prijave, jer vjeruju da ima dosta onih koji imaju šta da pokažu, ali nemaju priliku ili nemaju hrabrosti, momci iz “Sirotanovića” spremili su i nagrade.

“Za sve potencijalne “open majkere” obezbijedili smo novčanu nagradu i jedan nastup sa nama na velikoj turneji po RS sa kojom startujemo sredinom juna”, rekao je Igor Kalaba.

Sudeći po reakcijama publike, dodaje Kalaba, stendap kod nas ima potencijal, pa će se u isti prostor vratiti od jeseni.

“Nastupi će biti češći i raznovrsniji. Uključićemo i ljude iz Srbije, tako da će se na jednom mjestu naći svi relevantni komičari iz regiona, kako bi svi zajedno učestvovali u stvaranju stendap komedije kod nas”, najavio je Kalaba. A.M.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/vece-otvorenog-mikrofona-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])