“Budi dio prirode, slušaj domaće” u subotu na Banj brdu

Objavljeno: 27. 5. 2016 u 08:47h

Cjelodnevni događaj „Budi dio prirode, slušaj domaće“ će se održati u subotu 28. maja, 2016. godine, na Banj brdu.

Screenshot_2

Događaj obuhvata bogat program za sve generacije, sa različitim sadržajima za sve posjetioce. Fitness programi za djecu i odrasle, koncerti brojnih banjalučkih muzičara, kao i interaktivni sadržaji, činiće 12 sati odlične zabave u prirodi.

Početak je tačno u podne, a završetak u ponoć. Za odličan zvuk su zaduženi bendovi Sopot, Alexandria, Brutal Protest, Balkan express, Tupas mene, Shanghai Street Fight, Lady D. Odličan humor je neizostvan uz nastup AKT Alija Sirotanović, a DJ Filip A će napraviti sjajnu party atmosferu.

Petar Topalović, frontmen i osnivač benda Sopot istakao je kako je posebno ponosan što postoji podrška domaćim muzičkim snagama i što banjalučka muzička scena živi.

„Drago mi je da kao predstavnik muzičke scene u ovom gradu mogu izraziti svoje zadovoljstvo zbog organizacije ovakvog događaja. Bend Sopot proslavlja ove godine deset godina postojanja i ovo je idealna prilika da obradujemo i poklonike naše muzike. Ovo će biti i jedinstvena prilika da se družimo i sa drugim kolegama muzičarima“.

„Ovako nešto se veoma rijetko dešava u našem gradu i samim tim daje mnogo veći značaj svemu. Odlično je zamišljen koncept koji na prvom mjestu promoviše domaću muzičku snagu, te pomaže bendovima i predstavlja publici domaću muziku. Alexandria će ubrzo da objavi novi album pod nazivom “Vrzino Kolo” i iskoristićemo ovaj događaj da predstavimo publici novi materijal. Jedva čekamo da svirka počne, i da se pokažemo u najboljem svjetlu“, poručio je Tibor Tišma, frontmen benda Alexandria.

„Mi ćemo na koncertu predstaviti dvije potpuno nove pjesme koje publika do sada nije čula. Već nekoliko mjeseci nismo nastupali, jer smo vrijedno radili na novom materijalu, tako da pucamo od energije i želje za dobrom svirkom i publikom“, kaže Nikola Kužet frontmen benda Shanghai Street Fight.

Za sve posjetioce je organizovan besplatan prevoz autobusom od gradske pošte u centru grada do restorana Novak na Banj brdu.
Prva vožnja je u 11:30, zatim autobus ide na svakih sat vremena.

polasci-bus2

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/budi-dio-prirode-slusaj-domace-u-subotu-na-banj-brdu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot