Banjaluka: Sezona na bazenima od 1. juna

Objavljeno: 19. 5. 2016 u 13:08h

Sezona kupanja na otvorenim bazenima u gradu trebalo bi da krene najkasnije do 1. juna, a ukoliko vrijeme posluži, mogla bi početi i ranije.

Potvrdili su nam ovo iz “Akvane”, gdje sezona zvanično može početi i krajem maja, ukoliko to vrijeme dozvoli, i u “Fortuni”, gdje je sezona kupanja na otvorenom najavljena za 1. jun.

“Ukoliko to bude izvodljivo, mi ćemo već krajem mjeseca početi s radom”, rekao je Borivoj Jevđenić, rukovodilac marketinga i prodaje u “Akvani”.

Prema njegovim riječima, cijene karata ostaće iste i ove sezone, cjelodnevna karta će koštati pet KM, za posjetioce koji dođu poslije 12 časova četiri marke, a oni koji požele da se kupaju poslije 16 časova kartu će platiti tri KM.

Cijena dnevne ulaznice za tročlanu porodicu je 12 KM, a za četvoročlanu 15 KM. U preduzeću “Fortuna” kažu da će cijene karata radnim danima, umjesto dosadašnjih 3,5 KM, ove godine biti četiri marke, dok će cijena vikendom umjesto 4,5 KM, sada biti pet KM.

“Svečana sezona otvaranja bazena počeće 1. juna, a što se tiče zatvorenih bazena, oni rade tokom cijele godine”, naglasili su iz “Fortune”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/banjaluka-sezona-na-bazenima-od-1-juna/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])