FWF: Evo ko nastupa na Energie bini

Objavljeno: 13. 5. 2016 u 11:59h

Prvi headliner Energie bine Nektar FreshWave Festivala za 2016. godinu je Marshal Jefferson, a zajedno sa legendom čikaškog house zvuka nastupiće i regionalni izvođači Wise D Kobe, Ana Nikolić, Mili Sefić, Mandarina, Danijel Kević!

Nektar FreshWave Festival 2016 održaće se 4., 5. i 6. avgusta na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel!

Energie stejdž je bina koja je prošle godine okupila najveća regionalna DJ imena i izazvala veliku pažnju publike, nesumnjivo će i ove godine za mnoge posjetioce Nektar Freshwave Festivala biti omiljena!

Marshall Jefferson će na Nektar FreshWave Festivalu 2016. nastupiti u četvrtak, 4. avgusta, kao headliner Energie stejdža, a binu će dijeliti sa regionalnim DJ imenima: Wise D Kobe, Ana Nikolić, Mili Sefić, Mandarina, Danijel Kević!

Wise D Kobe, Electro House DJ i producentski dvojac koji iza sebe ima 20-ak izdanja, a posljednje za sada, singl Hefter svjetlost dana je ugledalo početkom ovog mjeseca.

Ana Nikolić, dobro poznata prvenstveno beogradskoj ali i regionalnoj publici, Ana Nikolić prolazila je kroz razne žanrove, od progressive i tech house pa preko techno, electro, minimal, a današnji setovi su mješavina svih tih pravaca inteligentno upakovanih u tečan i tehnički savršen mix.

Mili Sefić, rođen u Čikagu, USA ali čest gost na prostoru Balkana, ovaj deep house i house DJ izvođač po prvi put predstaviće se publici Nektar FreshWave Festivala. Sudeći po bogatoj karijeri koja traje više od 10 godina i u okviru koje je zabilježio nastupe sa velikanima poput Sasha, John Digweed, Lee Burrige, Danny Howells nemamo izbora nego da sa uzbuđenjem očekujemo njegov set!

Mandarina, DJ iz Beograda, Nikola Stefanovic jedan je od predstavnika novog talasa izvođača elektronske muzike. Preferira house zvuk u kombinaciji sa drugim podžanrovima deep house, techhouse…

Danijel Kević, dolazi iz Prijedora, BiH i definitivno je jedan od izvođača sa potencijalom da gradi i izgrađuje elektronsku scenu u BiH! Preferira nešto tvrđi zvuk ali u posljednje vrijeme oduševljava setovima Chicago House zvuka, što svakako možemo očekivati od njegovog nastupa na Nektar FreshWave Festivalu2016.

Nektar FreshWave PROMO PARTY

Kao što je i najavljeno ovogodišnju kampanju 5. jubilarnog izdanja FreshWave Festivala obilježiće i serijal zabava Nektar FreshWave PROMO PARTY! Nakon uspješno održane prve zabave u Banjalučkom KSB u martu ove godine kada je nastupio veliki prijatelj festivala Mike Valo, FWF PROMO karavan seli se u klub Marco Polo u Goricu u Sloveniji, a tom prilikom nastupiće Resident DJ FWF Joma Maja!

PROMO cijene trodnevnih ulaznica od subote 14. maja

Ulaznice po SUPERPROMO cijeni od svega 39KM za sve dane festivala još su danas u prodaji, a od subote, 14. maja 2016. godine aktuelna je PROMO cijena od 45KM za sve dane festivala!

Ulaznice su dostupne u banjalučkom pabu Debela Berta, turističkoj agenciji MG Travel u Banjaluci i putem internet servisa za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba!

Više informacija na www.freshwavefest.com i na FB strani FreshWave Festival!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/fwf-evo-ko-nastupa-na-energie-bini/||claudebot