Stiže 1.000 zubara u Banjaluku

Objavljeno: 11. 5. 2016 u 13:51h

Predsjednik Udruženja privatnih doktora stomatologije RS i predsjednik Organizacionog komiteta dr Savo Kostadinović ističe da će Kongres trajati tri dana te da će učesnici imati priliku da čuju iskustva eminentnih svjetskih stručnjaka iz ove oblasti.

“Na Kongres je prijavljeno više od 500 radova iz oblasti stomatologije, a prezentovaćemo njih 460, kroz postere i oralne prezentacije”, rekao je Kostadinović.

Predavanja i praktične prezentacije stomatologa biće održane u hotelu “Bosna” i Banskom dvoru. Nosilac organizacije je Udruženje privatnih doktora stomatologije RS, a podršku su pružili i Udruženje privatnih stomatologa FBiH te fakulteti u Banjaluci, Foči i Sarajevu.

“Biće upriličen veći broj kurseva, a za sve učesnike iz regiona biće organizovano simultano prevođenje, s obzirom na to da je zvanični jezik Kongresa engleski”, istakao je Kostadinović.

Prvi Balkanski kongres stomatologa održan je u Solunu prije 21 godinu, a svake godine održava se u drugoj zemlji članici asocijacije, piše “Glas Srpske”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/stize-1-000-zubara-u-banjaluku/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot