Obustave saobraćaja u Banjaluci zbog otvaranja Ferhadije

Objavljeno: 4. 5. 2016 u 08:24h

U više banjalučkih ulica u petak i u subotu, 6. i 7. maja, biće obustavljen saobraćaj zvog svečanog otvaranja Ferhat-pašine džamije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj će u petak, 6. maja, biti obustavljen u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patra, zatim u ulicama Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Ulice vojvode Momčila do ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića, Zdravka Čelara i Patrijarha Makarija Sokolovića.

Zabrana saobraćaja biće na snazi od 16.30 časova do ponoći.

Obustava saobraćaja u subotu, 7. maja, biće na snazi od 7.00 do 20.00 časova u ulicama Kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od Aleje Svetog Save do Solunske ulice, u Bulevaru cara Dušana, zatim u Ulici Marije Bursać na dijelu od Kninske do Kralja Petra Prvog Karađorđevića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u ulicama Tržnička, Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Patrijarha Makarija Sokolovića, Patre, Braće Mažar i majke Marije na dijelu od Zmaj Jovine do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, te u Ulici Vojvode Momčila na dijelu od Bulevara cara Dušana do Simeuna Đaka.

Vozila neće moći saobraćati ni u Ulici cara Lazara od Bulevara Stepe Stepanovića do mosta Patre, te u ulicama Isaije Mitrovića, 22. aprila, kao i Skendera Kulenovića na dijelu od Ulice Radoje Domanovića do Solunske.

Za vrijeme trajanja obustave biće izmijenjen režim javnog prevoza putnika.

Iz AMS napominju da će 6. i 7. maja s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera povodom otvaranja Ferhat-pašine džamije u Banjaluci i komemorativnog skupa Donja Gradina, koje operativno pokrivaju centri javne bezbjednosti Banjaluka i Prijedor, biti zabranjen prevoz eksplozivnih materija u drumskom i željezničkom saobraćaju.

Zabrana će biti na snazi od 6. maja od 18.00 časova do ponoći 8. maja.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/obustave-saobracaja-u-banjaluci-zbog-otvaranja-ferhadije/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot