Grupa Legende u Banjaluci 21. aprila

Objavljeno: 8. 4. 2016 u 13:47h

Queen Estrada 21. aprila 2016. godine u SD “Obilićevo”, u Banjaluci, s početkom u 20 h, organizuje koncert grupe Legende.

Beogradska grupa Legende uvijek, bez izuzetka, priredi doživljaj za pamćenje. Samo u beogradskom Sava centru su održali pedeset i pet koncerata u dvadeset i dvije godine za redom.

Od osnivanja, grupa Legende je održala blizu dve hiljade koncerata u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Poljskoj, Kipru, Švedskoj, Sloveniji, Švajcarskoj, Austriji, Kanadi, Nemačkoj, Australiji, SAD-u, Rusiji, Francuskoj, Rumuniji…

Do sada su izdali devetnaest albuma, a u pripremi je dvadeseti.

Banjalučka publika će na koncertu u SD “Obilićevo” imati prilku da premijerno čuje nekoliko numera sa novog albuma.

Ulaznice po cijeni od 10 KM za stajanje i 15 KM za sjedenje, u prodaji su od petka, 8.aprila na prodajnim mjestima ispred Boske i na blagajni SD “Obilićevo”. Broj mjesta je ograničen.

Informacije na telefon: 066 905 399.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/grupa-legende-u-banjaluci-21-aprila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot