Forum menadžera u Banjaluci

Objavljeno: 6. 4. 2016 u 08:00h

Centar za edukaciju „Pro Educa“ iz Banjaluke organizuje drugi Forum menadžera Republike Srpske 21. aprila u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

Cilj Foruma menadžera, prvog projekta sa ovakvom tematikom u Republici Srpskoj, je pružanje kontinuirane edukacije, te praćenje promjena i najnovijih trendova u oblasti menadžmenta, ali i upoznavanje, te razmjena iskustva i znanja uspješnih menadžera i stručnjaka.

Drugi Forum menadžera će u Banjaluci okupiti stručnjake iz strateškog planiranja, organizacione kulture, upravljanja projektima, kriznog i strategijskog menadžmenta iz regiona: Branu Grubana, Vladimira Vulića, Tomaža Pavlicu, Dejana Ljuštinu, Tamaru Vlastelicu, Danijelu Lalić i druge.

“Savršeno je jasno da su stari načini rada sa ljudima potpuno neefikasni. Menadžeri imaju prema Galupu naime čak nevjerovatan 70%(!) uticaj na motivisanost i angažovanost saradnika! Istovremeno, istraživanja ukazuju da samo jedan do dva od deset menadžera ispunjava kriterijume pet klasičnih kompetencija za rad sa ljudima! Prvi imperativ je dakle savršeno jasan: promijeniti stil rukovođenja saradnika iz samog temelja, jer stari model više ne funkcioniše!” rekao je Brane Gruban, jedan od predavača na Forumu menadžera.

Osim predavanja tokom Foruma će biti organizovana i panel diskusija “Izazovi za menadžere 2020”, u kojoj će se govoriti o najpotrebnijim kompetencijama menadžera u narednih 5 godina, značaju komunikacijskih vještina menadžera, ali i najnovijim trendovima u oblasti edukacije menadžera.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/forum-menadzera-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])