Još jedan koncert “Divanhane” u Banjaluci

Objavljeno: 29. 3. 2016 u 12:16h

Sevdah sastav “Divanhana” će 15. aprila održati dva koncerta u Narodnom pozorištu RS (NP RS) u Banjaluci povodom promocije novog albuma “Zukva”, objavljenog 29. januara u izdanju britanskog izdavača “ARC Music”.

20160329125739_362102

Za koncert popularnog sevdah sastava se danima traži ulaznica više, stoga ne čudi informacija iz službene prodaje da je koncert već 20 dana prije samog održavanja već rasprodan.

Tim povodom članovi “Divanhane” su odlučili svim Banjalučanima pokloniti još jedan dodatni koncert, tako da će pored koncerta u 19 časova, u NP RS biti organizovan i drugi koncert u 21.15 časova.

“Raduje nas povratak u Banjaluku, gdje smo posljednjeg puta svirali prije nepune dvije godine.Dodatno nas raduje činjenica da je ovo već treći grad u Bosni i Hercegovini, pored Zenice i Brčkog, u kojem zbog velikog interesovanja publike radimo dva koncerta umjesto planiranog jednog. To sigurno ukazuje na činjenicu da publika cijeni naš rad, te da BiH živi sevdah”, poručili su članovi “Divanhane”.

Ulaznice za dodatni koncert, koji će biti održan 15. aprila u 21.15, u prodaji su po cijeni od 10 KM na blagajni NP RS. Sve dodatne informacije i rezervacije mogu se izvršiti na broj telefona: 080 05 07 08.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/jos-jedan-koncert-divanhane-u-banjaluci/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])