Noćni klub “Stefan Braun” organizuje humanitarno veče za Teu Musić

Objavljeno: 9. 3. 2016 u 09:52h

Noćni klub “Stefan Braun” u četvrtak, 10. marta organizuje humanitarno veče za djevojčicu Teu Musić, oboljelu od akutne limfoblastne leukemije.

Šestogodišnja Tea Musić boluje od akutne limfoblastne leukemije. Ona se nalazi na Odjelu dječije hematoonkologije KC Banjaluka. Liječi se u grupi visokog rizika i jedna od mogućih opcija liječenja je transplantacija koštane srži.

Tematske večeri humanitarnog karaktera koje se godinama odrzavaju u ostalim “Stefan Braun” klubovima na prostorima bivše Jugoslavije su jako popularne i već uveliko poznate široj javnosti. Za sve one koji zele da pomognu maloj Tei, a ujedno da se odlično provedu, vrata kluba za posjetioce će biti otvorena od 23:00.

Humanitarno veče obilježiće prva “Beat” žurka koja je nešto sasvim novo u Banjaluci, a ovog četvrtka će se banjalučkoj publici po prvi put predstaviti popularni glumac Viktor Savić kao “host” večeri. Osim njega, za miks pultom biće još poznatih imena sa elektronske scene, kao što je beogradski di-džej duo “Calaver & Manya”, Piter Portman, dok će domaće snage predstavljati Nebs Džek. Ovo veče svojim prisustvom će uveličati sportisti i javne ličnosti iz Banjaluke.

Maloj Tei takođe možete da pomognete pozivom na humanitarni broj 1412, a svoje donacije mozete uplatiti na sljedeće račune:

  • Žiro-račun: 567-242-59000819-47
  • Sberbank Banja Luka
  • Na ime majke: Adrijana (Novak) Musić-Pajić

Za uplate iz inostranstva-devizni račun:

  • IBAN: BA3956724254144244190
  • S.W.I.F.T. code: SABRBA2B
  • Na ime majke: Adrijana (Novak) Musić-Pajić
  • Kontakt telefon 00 387 66 358 255

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/nocni-klub-stefan-braun-organizuje-humanitarno-vece-za-teu-music/||claudebot